0318 - 79 90 37

Letselschade advocaat nodig in Wageningen?

Slachtoffer van een verkeersongeval in Wageningen?

Een ongeluk in het verkeer is zo gebeurd. Jaarlijks raken vele mensen in Nederland betrokken bij een verkeersongeval, ook in Wageningen en omgeving. Als het verkeersongeval door iemand anders is veroorzaakt en u lichamelijke of geestelijke schade heeft opgelopen door het voorval, spreken we van letselschade. Het is in dergelijke gevallen mogelijk om een vergoeding aan te vragen. Dit doet u door de schade te verhalen op de aansprakelijke partij: de veroorzaker van het verkeersongeval of diens verzekeringsmaatschappij. Een letselschadebureau kan u helpen met het indienen van een schadeclaim. In Wageningen en in de omgeving van Wageningen kunt u hierbij de hulp inschakelen van Balans Letselschade. Wij informeren u graag over de te nemen stappen na een aanrijding.

Letselschade na een verkeersongeval

Eén onoplettend ogenblik van een medeweggebruiker kan genoeg zijn om uw leven tijdelijk of permanent op zijn kop te zetten. Omdat een verkeersongeval vaak met grote snelheden gebeurt, is de impact van het verkeersongeval vaak groot. In het beste geval komt u er vanaf met lak- of blikschade aan uw auto, in ergere gevallen loopt u zelf letsel op. Een whiplash is een voorbeeld van letsel naar aanleiding van een verkeersongeval. Ook kampen slachtoffers van een verkeersongeval vaak met een psychisch trauma of u loopt blijvend letsel op na een ongeval. Neem bij letselschade in Wageningen contact met ons op, we helpen u graag.

Uw letselschade advocaten

Bij Balans Letselschade kunt u terecht bij Arjan Rittersma, Riek Mollema-de Jong en Huib Staal. Zij zijn uw letselschade advocaten in de regio Wageningen.

"Gezondheid, schadevergoeding, verzekeringen en uitkeringen, dat zijn de onderwerpen waar we ons dagelijks mee bezighouden. Ons doel is om te zorgen voor een kwalitatief goede schaderegeling voor slachtoffers, onze cliënten. Wij kijken met veel begrip naar uw zaak."

Waarom Balans Letselschade?

  • Betrokken, laagdrempelig en begripvol
  • Focus op u als slachtoffer
  • Vasthoudend en creatief

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Wageningen, Laag-Keppel, Ermelo, Deventer, Ede, Doetinchem, Zetten en omstreken.

Hoofdvestiging