0318 - 79 90 37

Letselschade advocaat nodig in Wageningen?

Whiplash opgelopen in Wageningen?

De meeste slachtoffers van een aanrijding hebben vaak niet in de gaten dat ze kampen met een whiplash. Nekpijn na een aanrijding is logisch, maar een whiplash gaat gepaard met veel verschillende klachten, klachten die vaak pas na 24 uur of zelfs na een paar dagen optreden. Dit maakt het voor medisch specialisten lastig om een diagnose te stellen. Zijn uw klachten wel het gevolg van een verkeersongeval of komen ze ergens anders vandaan? De lastige diagnose maakt het juridische proces ook complexer. Kun je de schuldige partij ook nog aansprakelijk stellen voor klachten die pas veel later opkomen? Balans Letselschade heeft jarenlange ervaring met letselschade zaken als gevolg van verkeersongevallen en staat u graag bij.

Oorzaken en gevolgen whiplash

Een whiplash wordt vaak veroorzaakt door een kettingbotsing, een aanrijding van een auto achterop een andere auto. De klap die het hoofd tijdens een kettingbotsing te verduren krijgt valt niet mee. In het begin zullen uw stijve spieren de dieperliggende pijn maskeren. U kunt daarna niet alleen last krijgen van lichamelijke klachten, zoals uitstraling van pijn naar andere lichaamsdelen, misselijkheid en duizeligheid, maar ook van psychische klachten zoals concentratieproblemen en slapeloosheid.

Whiplash schadevergoeding

Als u ernstig letsel heeft opgelopen, dan krijgt u te maken met veel kosten. Deze kosten kunt u verhalen op de aansprakelijke partij. De verzekeraar van de aansprakelijke partij zal de schade moeten betalen. Bent u betrokken geweest bij een aanrijding en bent u niet verantwoordelijk voor het ongeval? Dan is het belangrijk een letselschade advocaat in te schakelen om uw geleden schade te laten vergoeden. De letselschade advocaten van Balans Letselschade in Wageningen helpen u graag.

Uw letselschade advocaten

Bij Balans Letselschade kunt u terecht bij Arjan Rittersma, Riek Mollema-de Jong en Huib Staal. Zij zijn uw letselschade advocaten in de regio Wageningen.

"Gezondheid, schadevergoeding, verzekeringen en uitkeringen, dat zijn de onderwerpen waar we ons dagelijks mee bezighouden. Ons doel is om te zorgen voor een kwalitatief goede schaderegeling voor slachtoffers, onze cliënten. Wij kijken met veel begrip naar uw zaak."

Waarom Balans Letselschade?

  • Betrokken, laagdrempelig en begripvol
  • Focus op u als slachtoffer
  • Vasthoudend en creatief

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Wageningen, Laag-Keppel, Ermelo, Deventer, Ede, Doetinchem, Zetten en omstreken.

Hoofdvestiging